Przystawki
- Siekane w limonce
- polędwica marynowana w limonce z bazyliowym serem / kapary / parmezan33.00
- Tatar
- z wołowiny / cebula / ogórek kiszony / grzyby / anchois / żółtko / musztarda33.00
- Ravioli z wołowiną
- sos serowy25.00
- Placuszki z cukinii
- dip Alioli24.00
Zupy
- krem pomidorowy
- z mozzarellą14.00
- tradycyjny żurek
- jajko poszetowe 16.00
Dania główne
- gulasz wołowy na ciemnym piwie
- warzywa / ziemniaki / chilli27.00
- rolada śląska z kluskami i modrą kapustą
- wołowina / boczek / ogórek / ogórek kiszony / sos własny37.00
- stek ze schabu z kością
- kapusta zasmażana / ziemniaki 34.00
- pieczeń cielęca
- w sosie własnym z warzywami i dodatkami39.00

